Kam se vydat?
Minigalerie
Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie

Další články

Tchaj-wan: Malá Čína s unikátním bambusovým mrakodrapem ESO travel na Novinky.cz
Tchaj-pej 101 – to je označení budovy, která byla od svého dokončení v roce 2004 do ledna 2010 nejvyšší budovou planety...
Největší stavby světa: Město ve věži, šejkův palác a továrna na Boeingy ESO travel na Novinky.cz
Současným rekordmanem je pekingský letištní Terminál 3 postavený kvůli letním olympijským hrám...
Super výlet vlakem: Z Pekingu do Tibetu nejvýše položenou železnicí světa ESO travel na Novinky.cz
Vysoko na tibetské náhorní plošině se vine nejvýše položená železnice světa. Cesta po ní se blíží cestování časem...

Rok 2012 rok Draka

Přidáno: 02.05.2012 | Autor: redakce

Rok 2012 rok Draka

Rok Draka je v Číně tradičně hodně slaven, jednak proto, že je považován za šťastný, jednak je Drak považován za nejmocnější zvíře z celého zvěrokruhu. Vedle Fénixe, Tygra a Želvy navíc patří k bájným zvířatům, která byla součástí nejstarší astrologie. Tato zvířata byla spojena se čtyřmi hlavními světovými stranami a se čtyřmi základními živly. Drak představoval spojení s východem a s živlem dřevo.

Znamení Draka nás nabije rázností, rozhodností, silou a vášní a přinese bohatství a štěstí. V tomto výbušném roce plném změn však je na místě nepřeceňovat své schopnosti, protože pro každého skutečnost není tak slibná, jak se může zdát.

Novým možnostem práce a obchodování se bude dařit a peníze vydělávat snadněji než jindy. Pozor však na přílišné rozhazování. Drak s vámi hraje nerovnou hru – všechno nebo nic. V jeho moci jsme příliš velkorysí, proto musíme vůlí a rozumem mírnit své touhy po úchvatných činech a skutcích, a vše raději dvakrát měřit a zvážit.

Vše, co zasejeme v tomto roce do úrodné půdy a s čistým srdcem, má šanci na dlouhý a plodný život. Naopak vše zastaralé a bez budoucnosti se bude urychleně ubírat směrem k rozkladu. Šanci udržet se mají jen hodnotné a dobře fungující projekty, činnosti a vztahy. To se týká vědy, hospodářství, ekonomie, mezinárodních vztahů, politiky, ale i přírodních dějů na naší planetě.

Komentáře